Anbefalinger

 

 

 

Hvad siger kunderne om kropsterapi?

Anbefalinger fra kunder hos Mind, Body & Health finder du nedenfor, hvor kunderne sætter ord på deres oplevelse med kropsterapi, hvad der har hjulpet dem, og hvad de tager med sig.

Det kan være lidt af et skridt og en udfordring  – og lidt af en jungle – at finde en behandlingsform og behandler, som taler ind til dig. Derfor kan andre kunders ord og anbefalinger være af stor værdi i valget af behandling.

Jeg vil give ordet til mine kunder, for de kan bedst sætte ord på, hvad kropsterapi og jeg kan bidrage med til dem og deres liv i øjeblikket.

Er du nysgerrig på anmeldelser på mit firmas facebookside, så kan du se finde dem på facebook.com/mindbodyhealth.dk

Nu behøver jeg ikke en operation for min frosne venstre skulder’

Fantastisk oplevelse mht behandling👍👍👌👌

1000 TAK, du har hjulpet mig SÅ meget, og nu behøver jeg ikke en operation for min frosne venstre skulder. DEJLIGT.

Og endnu et plus, jeg har pga. dine behandlinger også fået følelsen tilbage på oversiden af venstre lår, som var ”forsvundet” efter 3 ødelagte ryghvirvler.

Jeg kan af HELE mit hjerte anbefale Marianne som en absolut go, dygtig og behagelig behandler 👏👏👏👏👏

– Kisse Olsen –

‘Kropsterapien hos Marianne, er for mig en helhedsbehandling’

Jeg har fået Seniorpension, som følge af nedslidning, stress og depression. Jeg har i skrivende stund haft tre sessioner hos Marianne, og det er den mest fantastiske behandling jeg nogensinde har fået.

Jeg kom med ondt i krop og sjæl, ingen energi og intet overskud til de ”gode vaner”. Marianne kommer dybt ind, jeg har under behandlingerne både grinet og grædt og har efterfølgende haft en super god energi, samt en del gode råd i posen.

Kropsterapien hos Marianne, er for mig en helhedsbehandling, hun har formået, ikke blot at løsne op for min fysiske smerte, men også min, gennem et langt liv, sammensparede psykiske smerte.

Jeg er fortsat i behandling hos Marianne, og det er den bedste gave jeg har givet mig selv. Marianne er en omsorgsfuld og behagelig behandler, som sætter sine klienter i fokus. Jeg føler mig set og hørt.

Hvis jeg kunne, fik Marianne 10 stjerner ud af 10, altså den varmeste anbefaling fra mig.

– Mette Knudsen –