Anbefalinger

 

 

 

Hvad siger kunderne om kropsterapi?

Anbefalinger fra kunder hos Mind, Body & Health finder du nedenfor, hvor kunderne sætter ord på deres oplevelse med kropsterapi, hvad der har hjulpet dem, og hvad de tager med sig.

Det kan være lidt af et skridt og en udfordring  – og lidt af en jungle – at finde en behandlingsform og behandler, som taler ind til dig. Derfor kan andre kunders ord og anbefalinger være af stor værdi i valget af behandling.

Jeg vil give ordet til mine kunder, for de kan bedst sætte ord på og give anbefalinger til kropsterapi, samt jeg kan bidrage med til dem og deres liv i øjeblikket.

Er du nysgerrig på anmeldelser på mit firmas facebookside, så kan du finde dem på facebook.com/mindbodyhealth.dk

Nu behøver jeg ikke en operation for min frosne venstre skulder’

Fantastisk oplevelse mht behandling👍👍👌👌

1000 TAK, du har hjulpet mig SÅ meget, og nu behøver jeg ikke en operation for min frosne venstre skulder. DEJLIGT.

Og endnu et plus, jeg har pga. dine behandlinger også fået følelsen tilbage på oversiden af venstre lår, som var ”forsvundet” efter 3 ødelagte ryghvirvler.

Jeg kan af HELE mit hjerte anbefale Marianne som en absolut go, dygtig og behagelig behandler 👏👏👏👏👏

– Kisse Olsen –

‘Kropsterapien hos Marianne, er for mig en helhedsbehandling’

Jeg har fået Seniorpension, som følge af nedslidning, stress og depression. Jeg har i skrivende stund haft tre sessioner hos Marianne, og det er den mest fantastiske behandling jeg nogensinde har fået.

Jeg kom med ondt i krop og sjæl, ingen energi og intet overskud til de ”gode vaner”. Marianne kommer dybt ind, jeg har under behandlingerne både grinet og grædt og har efterfølgende haft en super god energi, samt en del gode råd i posen.

Kropsterapien hos Marianne, er for mig en helhedsbehandling, hun har formået, ikke blot at løsne op for min fysiske smerte, men også min, gennem et langt liv, sammensparede psykiske smerte.

Jeg er fortsat i behandling hos Marianne, og det er den bedste gave jeg har givet mig selv. Marianne er en omsorgsfuld og behagelig behandler, som sætter sine klienter i fokus. Jeg føler mig set og hørt.

Hvis jeg kunne, fik Marianne 10 stjerner ud af 10, altså den varmeste anbefaling fra mig.

– Mette Knudsen –

‘Jeg mærker positive forandringer på krop og sind’

Hos Marianne er jeg – efter talrige andre terapiforløb – endelig kommet til det helt rigtige sted.

Mit mål er at få bugt med gamle kroniske spændinger, min irritabilitet (“grumpy old woman”…) og min kroniske migræne.

Mariannes erfaring, faglighed, intuition og menneskelige varme gør behandlingen til en spændende “rejse”. Den giver mig nyt mod og håb, for jeg mærker positive forandringer på krop og sind allerede efter få behandlinger. Jeg vil absolut anbefale Marianne!

– Gudrun Bindeballe –  

‘Jeg føler mig fyldt med ny energi’

Som studerende med eksamensperioder, praktikperioder og andre travle perioder er det enormt befriende at få en behandling hos Marianne. 

Hun hjælper mig til at genfinde ro i krop og sind og hjælper mig til at trække vejret helt ned i maven. Når jeg går derfra, er jeg altid maksimalt afslappet, føler mig 10 kg lettere og føler mig fyldt med ny energi.

Jeg vil klart anbefale det til andre, der ligesom jeg, sætter stor pris på at bibeholde balance mellem krop og sind. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv!

– Line, 24 år –