skip to Main Content

Kropsterapi

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en helhedsorienteret behandlingsform, hvor jeg anvender en kombination af samtale og kropslig behandling. Behandlingen består af pulserende massageteknikker, ledfrigørelse, arbejde med kroppens meridianbaner, zonepunkter og muskler, bevægelse af led og fokus på åndedrættet, hvormed energiflowet i kroppen igangsættes og spændinger, traumer/chok løsnes.

Kropsterapi aktiverer og øger din krops evne til at hele sig selv. Via samtale spørger jeg ind til mulige sammenhænge mellem de fysiske spændinger, kropslige låsninger, dårlige arbejdsstillinger, ensidige bevægelser og mentale udfordringer og overbevisninger. For vore følelser, traumer og negative tanker sætter sig i kroppen og giver os blokeringer.

Behandlingens kombination af teknikker aktiverer kredsløbet, så spændinger i muskler, inflammation og hævelser mindskes via en øget blod- og lymfecirkulation, som forbedrer iltoptagelsen og øger udrensningen af affaldsstoffer. Kropsterapi har mulighed for at understøtte en øget kropsbevidsthed og performance optimering – i særdeleshed ved idrætsaktiviter.

Hvordan har din krop det i dag?

Belaster du din krop, så den er kommet i ubalance ved f.eks.:

– ensformigt arbejde
– for lidt søvn
– stress/angst
– sportslig aktivitet
– smerter eller spændte muskler

Så vil kropsterapi kunne hjælpe dig på vej.

Hvordan foregår en behandling?

Behandlingen varer ca. 55 minutter. 

Der indledes med 5-10 min. samtale, hvor vi taler om, hvad der sker i dit liv, forventninger til dagens behandling, evt. fokusområder, ømheder, spændinger eller noget, som kræver særligt hensyn og opmærksomhed. 

Du bliver behandlet på briksen iført undertøj med et tæppe over. 

Efter en behandling er det en god idé at tage den med ro, evt. gå en tur, hvis det er muligt og drikke rigeligt med vand for at hjælpe kroppen med at rense affaldsstoffer ud.

Del denne side på sociale medier:
Back To Top