PRISER

Her kan du se priser for Totum kropsterapi – både for 1 times og 1,5 times sessioner.

Er du er i tvivl om, hvad du skal bestille, har spørgsmål til om Totum kropsterapi vil være gavnligt for dig, så er du velkommen til at kontakte mig på info@mindbodyhealth.dk eller ringe på tlf. 9393 5773.

Jeg er RAB-registreret Totum kropsterapeut via Dansk Behandlerforbund. Det betyder, at du muligvis kan få din behandling dækket af din sundhedsforsikring eller lignende. Spørg dit forsikringsselskab, da flere selskaber er villige til at dække kropsterapi sessioner helt eller delvist.

Priser København

Priser for kropssessioner i København finder du i bookingkalenderen. Det er i København kun muligt at købe 55 min og 1,25 minutters sessioner, da jeg kun giver sessioner her med et par måneders mellemrum.

Totum kropsterapi

900 kr.

55 minutters kropssession

Med mulighed for reflekterende samtale i sessionen

TOTUM KROPSTERAPI - VERSION 1,5

1350 kr.

85 minutters kropssession

Med mere plads til eks. samtale, værktøjer som indre barn teknik, traumeforløsende metoder, healing, kropsøvelser m.m.

STUD., PENSIONIST, BØRN

750 kr.

55 minutters kropssession

For studerende, pensionister og unge/børn u. 16 år

Totum kropsterapi - version 1,5

1125 kr.

85 minutters kropssession

Med mere plads til eks. samtale, værktøjer som indre barn teknik, traumeforløsende metoder, healing, kropsøvelser m.m.

FORRETNINGSBETINGELSER

Booking

Booking modtages via det online booking system: Book online

Betaling kan ske med bankoverførsel/fakturering, aftalte kontanter eller mobilepay i forbindelse med behandling.

Ønsker du at købe gavekort på en eller flere behandlinger til en ven, familiemedlem etc., så kontakt mig gerne på telefon eller e-mail desangående.

AFLYSNING AF TID

Skulle du blive forhindret eller ønsker du at ændre din tid, så aflys venligst din bookede aftale hurtigt muligt – og senest 24 timer før aftalt tid for at undgå gebyr.

Gebyr ved sen aflysning: Såfremt aflysningen sker mindre end 24 timer før den bestilte tid, opkræves et gebyr på 450 kr for behandlingen.

Tid kan afbestilles op til 12 timer før via link i kvitteringsmailen, som du modtager i forbindelse med bekræftelse af din tid. Ellers bedes du kan kontakte mig pr. e-mail for aflysning af din aftalte tid: info@mindbodyhealth.dk eller sms på 9393 5773.

Er totum kropsterapi noget for dig?

Hvis du er nysgerrig på, hvordan Totum kropsterapi kan hjælpe dig i din hverdag, så kan du læse mere om behandlingsformen her.

For at sikre, at du får mest muligt ud af din behandling med Totum kropsterapi, har jeg desuden samlet en række råd til, hvordan du passer ekstra godt på din krop og dig selv efter en kropssesion – og derved opnår mærkbare resultater.

Virksomhedsaftale?

Sker der forandringer i virksomheden, stillesiddende arbejde, ønsket om nedbringelse af sygedage, øget arbejdspres eller lignende, så kontakt mig gerne til en snak om, hvad jeg som kropsterapeut kan tilbyde af sessioner til dine medarbejdere.

Der er mulighed for skræddersyede løsninger, der passer til din arbejdsplads – enten kommer medarbejderne til min klinik eller jeg kører ud til din arbejdsplads.

Jeg har tidligere i København været tilknyttet Redminkrop samt Augustinus care som behandler/kropsterapeut i deres virksomhedsordninger. Kontakt mig for en uforpligtende snak eller tilbud vedr. virksomhedsaftale på info@mindbodyhealth.dk eller mobil 93935773