Inspiration

Tanker, inspiration og meditationer til dig

Velkommen til inspiration til krop og sind her hos Mind, Body & Health.
Her finder du tanker, jeg har gjort mig, og viden om Totum kropsterapi, kroppen, sindet og vores evige forandrende bevægelse i verden.
Jeg inviterer dig til at gå på en nysgerrig oplevelse i Dig, Mig og Kroppen, finde ind til Esensen: Er du kommet hjem? og meget mere.
På denne side for ispiration for krop og sind lægger jeg løbende nye materialer til dig, som du er meget velkommen til at bruge i din hverdag, hente inspiration i og dele med andre. Indlæggene bliver til i en inspirationsproces når hjerte, tanker og krop spiller sammen.
Er du nysgerrig på træningsøvelser til kroppen, kan jeg anbefale dig at tage et kig på træningsvideoerne.
God fornøjelse til dig.

Mit liv med eksem – en personlig beretning

Mit liv med eksem – en personlig beretning

Mit liv med eksem - en personlig beretning Her kommer en personlig beretning om, hvordan jeg har levet med eksem det meste af mit liv, og hvordan jeg har haft det med at have eksem. Jeg har fået overleveret, at jeg havde eksem på kroppen ret efter, jeg var blevet...

læs mere
Aktiv hverdag? Tips til dig der er aktiv

Aktiv hverdag? Tips til dig der er aktiv

Aktiv hverdag? Tips og en kropsterapeutisk vinkel på en aktiv krop Da jeg selv var væsentlig mere idrætsaktiv, end jeg er i dag, modtog jeg ind imellem kropslig behandling. Det var dejligt, forløsende i den spændte muskulatur lige i øjeblikket. Det var først, da jeg...

læs mere
Hvem lader du bestemme? Balancen mellem ego og essens

Hvem lader du bestemme? Balancen mellem ego og essens

Hvem lader du bestemme? - Balancen mellem ego og essens Hvor tit oplever du, at du er fanget i dine tanker (ego) for at regne den ud, at tænke grundigt over udfaldet af en situation, eller hvordan du skal forholde dig til situationen? Hvad vil være det klogeste? Eller...

læs mere
Essens: er du kommet hjem til dig selv?

Essens: er du kommet hjem til dig selv?

Essens: er du kommet hjem? Med dette indlæg vil jeg tage dig med ind i essensen og kroppen.  Essens og personlig udvikling hænger for mig uløseligt sammen. Når jeg omtaler essens, så er det i sin form en værens tilstand eller måde at omgå sig selv og andre på. Det er,...

læs mere
Egoet i dig, mig og kroppen

Egoet i dig, mig og kroppen

Egoet i dig, mig og kroppen. Hvad er egoet for en størrelse? Jeg har haft en nysgerrighed med, der rækker ind i både sindet og kroppen i forhold til at finde ind i din og min adfærd. Hvorfor gør vi, som vi gør? Dette er mine tanker og funderinger over egoet, og...

læs mere
Tid til at mærke indad – meditation

Tid til at mærke indad – meditation

Tid til at mærke indad i dig selv Du har måske oplevet et efterår, jul og vinter med høj energi, god fart på. Der har måske været omvæltninger, forandringer, fyringer, jobskifte, livs skifte, eller hvad der nu sker i dit liv. De senere års verdensomspændende pandemi...

læs mere