skip to Main Content

Hvem er vi

Mind, Body & Health v/ Marianne Brandt-Hansen

Email: info@mindbodyhealth.dk

Telefon: 9393 5773

CVR: 38588974

Vores webstedsadresse er: https://www.mindbodyhealth.dk

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Jeg behandler følgende oplysninger

På webstedet www.mindbodyhealth.dk indsamles data fra besøgende og kunder. Dette kan være i form af cookies, navn, e-mailadresse, bookinginformation samt andet i forbindelse med booking af ydelser på siden. Disse data indsamles for at kunne vende tilbage til dig vedr. din booking, efter kontakt eller andre svar på henvendelser. Personlige data bliver generet fra tekniske processer såsom kontaktformular, cookies, analytics, facebook pixel og tredjeparts indlejringer. Som standard indsamles ikke personlige data på besøgende på webstedet, men google analytics kan ved nogle funktioner indsamle disse.

Kategorier af personoplysninger ved booking af behandling via onlinebooq:

Almindelige kategorier af personoplysninger, der indsamles, er navn, e-mailadresse, telefonnr., tidspunkt for behandling og gennemførte behandlinger.

Særlige kategorier af personoplysninger (”følsomme personoplysninger”), der indsamles er i henhold til journalisering ifm. RAB-godkendelse. Dvs. helbredsoplysninger samt dit behandlingsforløb.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar

Kontaktformularer

Når du indsender en kontakt- eller bookinngformular, beholder jeg dine indtastede kontaktformulardata med henblik på at kunne yde dig den bedst mulige service. Disse info vil dog ikke blive brug til markedsføring, med mindre du aktivt selv har tilvalgt dette under f.eks. ’modtag nyhedsbrev’ enten på www.mindbodyhealth.dk eller via bookingformularen.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og til at analysere trafik. Jeg deler også oplysninger om din brug af websitet med mine partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Mine partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til mine cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Jeg beholder indtastninger i kontaktformularer i seks måneder, analytics-arkiver i et år og dine personlige oplysninger vil maksimalt blive opbevaret af mig i 3 år efter din sidste behandling. Ordrer opbevares i 5 år iht. Regnskabsloven.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til min behandling af oplysninger om dig. Det drejer sig om ret til at se oplysninger, indsigelse, ændring, sletning samt dataportabilitet.

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger, jeg ligger inde med.

Henvendelse kan ske til: Mind, Body & Health v/Marianne Brandt-Hansen, info@mindbodyhealth.dk, tel: 93935773.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste. Jeg bruger UnoEuro som webudbyder, der sørger for at alle data på sitet er beskyttet i forhold til den europæiske databeskyttelsesstandard. Til nyhedsbreve bruger jeg Mailchimp.

Din kontaktinformation

Ønsker du at vide mere om de data, jeg har om dig, bedes du kontakt mig på info@mindbodyhealth.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og gode tilbud, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et afmedlingslinket i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Mind, Body & Health behandling af dine personoplysninger, kan det sket til Datatilsynet www.datatilsynet.dk.

Hvordan vi beskytter dine data

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortrloigt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine data vil alene blive brugt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.

For at sikre det bedst mulige mod databrud, er der opsat sikkerhedssystemer mod angreb udefra og der sendes notifikationer ved eventuelle forsøg på angreb.

Del denne side på sociale medier:
Back To Top