Gode råd til efter behandling

Herunder kan du se gode råd til dig efter en totum kropsterapi behandling og læse om de mest almindelige reaktioner.

Drik rigeligt med vand

Jeg anbefaler, at du drikker rigeligt med postevand ret efter behandlingen og de efterfølgende dage. Vandet er med til at hjælpe din krop af med den øgede udskillelse af affaldsstoffer fra din krops celler. Drik derfor lidt mere vand, end du normalt ville gøre pr. dag.

Helt overordnet er det en god idé at tage den stille og roligt i dit eget tempo efter en behandling. Din krop kan muligt have brug for at slappe af, rense og falde på plads. Nogle oplever det som om en masse støv er hvirvelt op og har brug for at falde på plads – på en ny måde.

Såfremt du skal arbejde, så sørg for at kunne arbejde i dit tempo og med mulighed for at kunne tage pauser og bevæge kroppen.

Forskellige kroplige reaktioner

Jeg oplever flere forskellige reaktioner efter en behandling fra mine klienter, og hvad jeg selv har oplevet. Hver krop, hver klient er forskellig og reagerer forskelligt fra gang til gang. Oftest kan der opleves en voldsom træthed ret efter behandlingen. I andre tilfælde opleves en øget energi.

Oplevelserne kan spænde lige fra fysiske reaktioner, som en opblussen af symptomerne, ‘influenza-symptomer’ og øgede spændinger til psykiske eftervirkning – gamle indestængte følelser, som kommer frem og bliver sluppet kropsligt. Jeg inviterer dig til at være med det, der kommer og at lade det få plads. Reaktionerne fortager sig oftest efter 2-3 dage, men kan i visse tilfælde vare længere tid, inden din krop har fundet sin balance.

Se flere mulige efterreaktioner

Gode råd efter totum terapi

Den fysiske udrensning

Overordnet sætter behandlingen gang i lymfesystemet, i organerne og derved i selve udrensningen i din krop.

Du kan derfor opleve eks. øget ømhed i led og muskler, der er blevet behandlet. Et øget behov for at komme på toilettet, mørkere og mere ildelugtende urin, idet gamle affaldsstoffer renses ud. Væv, der har været stift og opspændt længe, kan muligvis føles og opleves som ’glasskår’, som krystaller i vævet, når bliver bevæget.

Der kan ofte være tale, at du vil have brug for flere behandlinger, inden din krop og det evt. beskadigede/lukkede væv er renset for affaldsstoffer.

Gode råd til dig efter en behandling

Drik rigeligt med vand

Jeg anbefaler, at du drikker rigeligt med postevand ret efter behandlingen og de efterfølgende dage. Vandet er med til at hjælpe din krop af med den øgede udskillelse af affaldsstoffer fra din krops celler. Drik derfor lidt mere vand, end du normalt ville gøre pr. dag.

Helt overordnet er det en god idé at tage den stille og roligt i dit eget tempo efter en behandling. Din krop kan muligt have brug for at slappe af, rense og falde på plads. Såfremt du skal arbejde, så sørg for at kunne arbejde i dit tempo og med mulighed for at kunne tage pauser og bevæge kroppen.

Forskellige kroplige reaktioner

Jeg oplever flere forskellige reaktioner efter en behandling fra mine klienter, og hvad jeg selv har oplevet. Hver krop, hver klient er forskellig og reagerer forskelligt fra gang til gang. Oftest kan der indtræde en voldsom træthed ret efter behandlingen. I andre tilfælde opleves en øget energi.

Oplevelserne kan spænde lige fra fysiske reaktioner, som en opblussen af symptomerne, ‘influenza-symptomer’ og øgede spændinger til psykiske eftervirkning – gamle indestængte følelser, som kommer frem og bliver sluppet kropsligt. Jeg inviterer dig til at være med det, der kommer og at lade det få plads. Reaktionerne fortager sig oftest efter 2-3 dage, men kan i visse tilfælde vare længere tid inden din krop har fundet sin balance.

Se flere mulige efterreaktioner

Den fysiske udrensning

Overordnet sætter behandlingen gang i lymfesystemet, i organerne og derved i selve udrensningen i din krop. Du kan derfor opleve eks. øget ømhed i led og muskler, der er blevet behandlet. Et øget behov for at komme på toilettet, mørkere og mere ildelugtende urin. Gamle affaldsstoffer renses ud, væv som har været stift længe og som bliver bevæget, kan føles som ’glasskår’, som krystaller i vævet. Der kan ofte være tale om flere behandlinger, inden din krop og det evt. beskadigede/lukkede væv er renset for affaldsstoffer.

Kontaktinfo

Behandlingaarhus
Østergade 1, 1. sal
8000 Aarhus C

Tlf: 9393 5773

Mail: info@mindbodyhealth.dk

Medlem af:

Dansk Behandlerforbund

Foreningen for Uddannede Kropsterapeuter

RAB-godkendt