skip to Main Content

Om Marianne

Fra forskningsfuldmægtig til kropsterapeut

Min historie er, at jeg i marts 2014 blev sygemeldt med stress fra mit daværende arbejde på Institut for Idræt og Ernæring. Årene forinden havde været travle og udfordrende med lange arbejdsdage, brud af et længerevarende forhold og sygdom i den nære familie. Under optrapning til fuldtid igen valgte jeg at påstarte en personlig udviklingsrejse ud af stressen.

Under sygemeldingsperioden og lang tid efter modtog jeg kropsterapeutiske behandlinger for at få skabt ro på både krop og sind. Tilfældigt faldt jeg over et opslag om en coaching uddannelse og påstartede den i november 2014. Undervejs i coaching uddannelsen og ved hjælp af kropsterapeuten fandt jeg retur til min passion: kroppen, bevægelse og nysgerrigheden til krop/sind sammenhænge.

Jeg gik derfor på opdagelse i udbuddet af kropsterapeutiske uddannelser på markedet og faldt for Totum – Skolen for kropsterapi.  Totum  er en 1-årig behandleruddannelse med små hold, mulighed for at tilegne sig ny viden efterfølgende, samlingsdage etc. Jeg havde til Totums infomøde i januar 2016 ingen idé om, at jeg en dag ville stå med kropsterapien som levevej.

Jeg er uddannet Totum kropsterapeut fra april 2017 – hold 13 – har efterfølgende uddannet mig videre med Totum Masterclass 2. 

Jeg behandler i dag i behandlerfællesskabet Behandlingaarhus på Østergade 1, Aarhus. Derudover behandler jeg klienter på Østerbro i København. Jeg er konsulent tilknyttet AugustinusCare, som kropsterapeut og behandler i virksomhed for dem. Jeg er hjælpelærer på Totum og supervisor på Totum internater. 

Læs mere CV 

Min vision:

‘Forandring gennem bevægelse’

Min mission:

‘Med tillid og naturlighed vil jeg inspirere og åbne op for det hele menneske’

En sund sjæl i et sundt legeme

Mind, Body & Health er 3 ord, som betyder meget for mig. Lige siden barneårene ude på landet på Lolland har ‘en sund sjæl i et sundt legeme‘ altid fulgt mig. Måske er det derfor, at jeg har en appetit på at udfordre mig selv fysisk og mentalt med forskellige idrætsaktiviteter, vandreture og bestigninger. I barneårene er det blevet til både gymnastik, ridning, svømning og badminton. Senere fodbold, volleyball, atletik, klatring m.m.

Jeg har haft det priviligie at have gode idrætsundervisere både i skolen og senere på idrætsefterskole, gymnasium, idrætshøjskole og videre uddannelse, som har været understøttende, coachende og motiverende i deres tilgang.

I 1995 flyttede jeg til København for først at gå på Paul Petersens Idrætsinstitut og dernæst at studere idræt på det daværende DHL.

Mange år senere er jeg i dag uddannet Totum Master kropsterapeut, Mindjuice Master coach og cand.scient.idræt. Jeg har altid været nysgerrig på krop og sind – på hvad bevægelse og idræt gør for vort selv.

Efter flere år som forskningsfuldmægtig på Københavns Universitet oplevede jeg som mange andre at blive sygemeldt med stress i foråret 2014. I perioden efter mærkede jeg længslen efter at vende tilbage til det, som netop gjorde, at jeg læste idræt – kroppen og mennesket i centrum. 

Derfor er jeg i dag kropsterapeut med en helhedsorienteret/holistisk tilgang til forståelse af krop og sind – med base i Aarhus.

Del denne side på sociale medier:
Back To Top