Tid til at mærke indad – meditation

Tid til at mærke indad i dig selv

Du har måske oplevet et efterår, jul og vinter med høj energi, god fart på. Der har måske været omvæltninger, forandringer, fyringer, jobskifte, livs skifte, eller hvad der nu sker i dit liv.

De senere års verdensomspændende pandemi og andre omvæltninger og katastrofer gør noget ved mennesket individuelt og kollektivt. Det sætter frygten i spil, tager farten ud af hverdagen, forandre de vante vaner, væremåde og omgang med andre. På en måde giver det plads til noget nyt og andet, blot i et andet tempo. Det kan også være, at du blot er et sted i livet nu, hvor du har brug for at ændre dine vaner og have mere fokus på dig selv. Hvad du ønsker for den kommende tid?

Jeg har lavet en ca. 5 min. meditation til dig. Den guider dig til at mærke indad og lade din kerne, dit hjerte guide dig til, hvad du har brug for. Meditationen lægger op til, at du mærker ind i, hvad du har brug for at have med dig resten af dagen.

Uanset din tilgangsvinkel, så find tid til at mærke indad, mærke hvad du har brug for. F.eks.: ’Hvad har du brug for i dag?’ ’Jeg vil gerne være afslappet, gå med tillid og tage ting, som de kommer.’

Meditationen kan med fordel bruges til at skabe nye tilgange til at mærke indad. Den kan give dig et pusterum, ro og måske igangsætte nye tanker, vaner og fortællinger omkring dig – hele dig og dit væsen.